top of page
AEnB2Uq2yHbHQxQ-hneyQ245dnc2KMQmhlk2Zowe

КЗ ЛІЦЕЙ "Мрія" 

До уваги батьків!!!! Про зміни у двотижневому меню

Майстерність приготування їжі є однією з найдавніших галузей людської діяльності. Сучасний великий досвід обробки харчових продуктів і приготування із них страв накопичувався протягом багатьох віків.

Важливою складовою збереження здоров’я дітей є збалансоване харчування. У режимі роботи нашої школи велике значення надається організації раціонального і безпечного харчування дітей.

З 15.01.2018 в раціон харчування дітей введено нове експериментальне двотижневе меню, яке є раціональним та урізноманітненим.

Раціональне харчування в навчальному закладі передбачає обов’язкове складання меню. Примірне двотижневе меню складається з урахуванням забезпечення сезонними продуктами та графіком їх постачання.

Хочемо додати, що у наших навчальних закладах об’єм та частота завозу продуктів харчування регулюються в залежності від терміну їх реалізації та кількості дітей у закладі разом із супровідними документами, які свідчать про їх безпечність, якість, ґатунок, категорію і дату виготовлення.

Запорука здоров’я наших дітей, запорука здорової нації в майбутньому. Цивілізоване суспільство зобов'язане гарантувати дитині здорове середовище розвитку, сприятливі умови росту, оптимальний рівень харчування.

Comments


bottom of page