top of page
AEnB2Uq2yHbHQxQ-hneyQ245dnc2KMQmhlk2Zowe

КЗ ЛІЦЕЙ "Мрія" 

🧦🧤Тепло на фронт....

📌«В умовах війни кожен із нас намагається робити все, аби бути корисним. Для дітей, також дуже важливо знайти сферу, де вони б могли проявити себе, відчути власну силу та причетність. І волонтерство — один із таких інструментів.

❄️Зима близько.

🌡️З кожним днем надворі стає все холодніше. Чим нижча температура, тим більше нашим воїнам потрібні теплий одяг і засоби для зігріву.

🙌Долучитися до того, аби нашим захисникам було трішки тепліше, може й кожен з нас.

🧦🧤В'яжемо шкарпетки:)

🧶🪡Провели акцію «Чарівний клубочок» Допомога воїнам ЗСУ, разом з Волонтерською групою,як вʼяже шкарпетки та шиє рукавички нашим захисникам. Учні та батьки початкової школи за бажанням принесли клубочоки, моточки та все необхідне для в'язання теплих носків та рукавичок для наших мужніх захисників.

Шкарпетки у військових — це витратний матеріал. Вони в окопах не мають змоги випрати їх, тож дуже часто шкарпетки з магазину є одноразовими — військові носять їх, скільки це можливо, а потім викидають. В'язані вручну шкарпетки мають іншу мету.

Долучилися та передали тепло на фронт. На сьогоднішні вже наші теплі носки та рукавиці передано на фронт і велика частина ще у роботі майстринь.

Волонтерство- це не робота, це небайдужість людей до нещастя будь-кого.

💫Допомагаючи іншим, ми робимо внесок у майбутнє країни.

💪

Наближаємо ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!!!

bottom of page