top of page
AEnB2Uq2yHbHQxQ-hneyQ245dnc2KMQmhlk2Zowe

КЗ ЛІЦЕЙ "Мрія" 

ЄЛИЗАВЕТА ОЛЕКСІЄНКО

У понеділок свій день народження відзначала десятикласниця кропивницького НВО «Мрія» ЄЛИЗАВЕТА ОЛЕКСІЄНКО. Про неї веде розповідь вихованка гуртка «Основи журналістики» Даша Калабанова: .

- Моя подруга - відмінниця навчання, активна учасниця і призерка міських предметних олімпіад, творець шкільних громадських справ, пробує сили в журналістиці, успішна й здібна спортсменка, яка способом насиченого цікавими справами й інтересами юного життя зламала стереотипи, Це лише на перший погляд ї її життя веселе і безтурботне, проте воно чітко розплановане за часом відповідно до складеного графіку навчального та тренувального процесів, підготовки до участі в шкільних олімпіадах з фізики, хімії та географії, спортивних змагань із художньої гімнастики різного рівня А наприкінці минулого року разом із восьмикласницею Катею Пузир стала переможницею конкурсу «Стартапи Кропивіницького». Вже на початку нового року, за словами Лізи, виступатиме на змаганнях з художньої гімнастики за програмою майстрів спорту України, якій віддала перевагу ще у трирічному віці за підтримки тренера майстра спорту Наталії Горбань. Трапляється, що й сваряться, але то ненадовго, бо зберігають почуття міри і такту при вирішенні робочих питань, пов’язаних із спортом, а гідність і рівність їхня полягає у самоповазі, витримці, контролюванні емоцій, повазі одне до одного.

Над формуванням особистісних якостей Лізи Олексієнко, зокрема, гідності, честі, мужності, її активної життєвої позиції в поєднанні виховання з самовихованням працюють паралельно з тренером і вчителі школи Ровесники поважають Лізу за рівноправні стосунки, добре та чуйне серце, комунікабельність, дружню підтримку та чудове почуття гумору, фанатичну відданість спорту, участі у шкільних справах. Тому не випадково хочуть бути схожими на неї, стати гідними і рівними у стосунках друзями. Разом із вами я теж хочу привітати Лізу із днем нардження, а друзі на сторінці у Фейсбук приєднаються до наших побажань бути Лізі першою в житті!



bottom of page